Please

read this

disclaimer.

 

 

 

Isabelle Vanlaere probeert de inhoud van haar officiële website zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk te houden.

 

Het is echter mogelijk dat de inhoud van deze site verouderd, incompleet en/of incorrect is. Isabelle Vanlaere kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor mogelijke fouten of onnauwkeurigheden op deze website, noch voor verlies, ongemak of directe dan wel indirecte schade geleden ten gevolge van het gebruik van op deze website voorkomende incorrecte informatie. Het is mogelijk dat via de internetsite van Isabelle Vanlaere toegang wordt geboden tot websites en/of informatiebronnen die door derden worden onderhouden. Isabelle Vanlaere kan evenmin aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze websites en/of -pagina's.

 

Isabelle Vanlaere wijst hierbij elke aansprakelijkheid af voor het onjuist of bedrieglijk gebruik van de op deze website verstrekte gegevens. Ze is geenszins aansprakelijk voor de juistheid of volledigheid van de informatie die via het systeem werd gevonden of uitgewisseld.

 

Ze waarborgt niet dat de informatie vrij is van virussen. De website wordt gebruikt op eigen risico.

 

Het opnemen van links naar één of meerdere andere websites, met inbegrip van links vervat in die websites wijst niet noodzakelijkerwijs/ze op enig verband, partnerschap, verwantschap of goedkeuring.

 

Wij verzamelen gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen.

 

Deze website maakt gebruik van 'cookies' (tekstbestanden die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van Isabelle Vanlaere of die van een derde partij. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

 

Iedere gebruiker die na deze kennisgeving gebruik maakt van de informatie, ziet af van elke klacht, van welke aard ook, in verband met het gebruik van via het systeem beschikbaar gesteld materiaal of informatie, ongeacht of zodanige klachten gericht zijn tegen Isabelle Vanlaere of tegen om het even welke andere persoon die het systeem van materiaal of informatie heeft voorzien. Isabelle Vanlaere of enige partij die via het systeem informatie verstrekt, kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor directe of indirecte schade.

 

Iedere gebruiker die na deze kennisgeving gebruik maakt van de informatie, stemt ermee in alle risico's in verband met het gebruik van het systeem op zich te nemen en geen klacht in te dienen tegen Isabelle Vanlaere of enige andere partij die het systeem van materiaal of informatie voorziet, met inbegrip van het risico dat een computer, software of gegevens beschadigd worden door een virus dat werd doorgegeven of geactiveerd via het systeem of de toegang tot het systeem.

 

 

 

ISABELLE VANLAERE

Brusselsestraat 79,
3000 Leuven

T. +32 495 74 88 23

isabelle@isabellevanlaere.be

OPENINGSUREN

Maandag tem donderdag:

enkel op afspraak

Vrijdag & zaterdag:
10 tot 18 uur

Zondag gesloten

Disclaimer

 

2021 © Isabelle Vanlaere